ECHTE MENSEN — ECHTE VERHALEN CAPTURES AURORA AWARD

De Foundation voor een Drugsvrije Wereld heeft weer een winnaar in haar publieke campagnes tegen drugs. De Foundation heeft al een grote bekendheid vanwege de bekroonde anti-drug non-profit commercial-serie: "Ze Zeiden/Ze Logen." Nou, in navolging van die met veel instemming begroete non-profit commercials De Feiten over Drugs: Echte Mensen — Echte Verhalen, een avondvullende documentaire film die de hoogste onderscheiding heeft gekregen die de Aurora Awards in haar categorie kan uitreiken — The Platinum Best of Show 2010.

The Aurora Awards Platinum Best of Show
De rivaliteit rond deze prestigieuze competitie is hevig met jaarlijks honderden deelnemers vanuit de gehele wereld. Een van de redenen waarom de Aurora zo hevig nagestreefd wordt, is het feit dat elk jurylid een professional uit die branche is met de hoogst mogelijke standaards. Inzendingen worden zeer streng op artistieke en technische merites beoordeeld en moeten een “uitstekende waarde in productie en inhoud” tot uiting brengen. Om met name zo'n prijs te winnen, is een teken dat het werk hoog boven dat van anderen uitsteekt en aan de hoogste eisen voldoet of zelfs uitsteekt boven de standaards die het puikje van de filmindustrie heeft ingesteld.

De Feiten over Drugsdocumentaire voldeed niet alleen aan die norm, de juryleden vonden zelfs dat deze film "dwingend en boeiend” was.

De Feiten over Drugs vormt het nieuwste element in de Foundation for a Drug-Free World’s educatieve programma, dat ook met boekjes komt die speciaal met oog op studenten geschreven zijn. Elk boekje richt zich op een afzonderlijke drug, waaronder zulke algemene drugs als alcohol en medicijnen. Er wordt niet over drugs "gepreekt", en er wordt ook niet "vermaand”; in plaats daarvan benadert dit materiaal jongeren op een informerende manier over wat drugs eigenlijk met het lichaam doen. Producenten van dit materiaal zeggen dat ze bewust voor een zeer duidelijke en niet beschuldigende benadering ten aanzien van dit mogelijk hoogst beladen onderwerp hebben gekozen. Ze wilden zeker stellen dat ze de lezers en kijkers onbevooroordeelde feiten gaven, zodat ze hun eigen besluit inzake drugs konden maken. Om dat te bereiken waren de producenten in grote mate afhankelijk van de verhalen in de eigen woorden van hen die deze stoffen hadden gebruikt en misbruikt en wat het gevolg was voor hun leven.

Al deze bekroonde materialen:De Feiten over Drugsdocumentaire , de Non-profit Commercials en de boekjes, zijn voor iedereen verkrijgbaar die andere mensen wil helpen een drugsvrij leven te leiden en ze zijn in tientallen talen vervaardigd en tot nu toe in 125 landen verspreid.

Om er meer over aan de weet te komen, bestel een GRATIS De Feiten over Drugs Actiepakket