Om effectief te communiceren met het kind dat in de verleiding is om drugs te proberen, bieden wij informatie om ouders te helpen genoeg over drugs te weten om hun kind te helpen de juiste keuze te maken. Het materiaal van De Feiten over Drugs helpt de ouders hun kinderen feitelijke informatie over drugs en hun schadelijke gevolgen te geven.

OUDERS

Hoe kun je met je kinderen praten over het gebruiken van drugs, zonder ze bang te maken en zonder dat je het gevoel hebt dat je een "preek" staat af te steken?

Als ouder bestaat er niets belangrijkers voor je dan het welzijn van je kind. En als je weet wat voor omvang het drugsprobleem in deze samenleving heeft aangenomen, dan wil je natuurlijk je kind beschermen tegen de schade die ze fysiek, mentaal en emotioneel van die drugs op kunnen lopen. Maar wanneer je het met ze over drugs hebt, hoe weet je dan of ze überhaupt zitten te luisteren?

Geef ze De Feiten over Drugs en dan zullen ze luisteren. Er is in afdoende mate bewezen, dat, wanneer jongeren de feiten over drugs en de schadelijke gevolgen daarvan krijgen aangereikt, ze dan zelf zullen beslissen om ze niet te nemen. Hoe kun je ze dus iets bijbrengen voordat de dealer ze benadert?

Daar kunnen wij hulp bij bieden.

Ons programma biedt feitelijke informatie en verhalen uit het werkelijke leven dat bij jongeren aankomt, waardoor ze van mening veranderen ten aanzien van het gebruiken van drugs.

Onze bekroonde non-profit commercial, de reeks boekjes van De Feiten over Drugs en de documentaire doen het verhaal wel voor je. Je kind zal aandacht schenken aan de feiten die staan vermeld in de non-profit commercials. En de boekjes vermelden de persoonlijke verhalen van gebruikers die de hel van verslaving hebben overleefd.

De informatie die in deze GRATIS boekjes staat zou wel eens het leven van je kind kunnen redden of dat van iemand die je kent. Bestel ze vandaag nog om je kind te beschermen en bij te dragen aan een drugsvrije wereld.

Breng leraren, mensen uit de jeugdzorg, mensen uit de gezondheidszorg en wetshandhavers op de hoogte van deze site en deze materialen.

Kom meer te weten over ons GRATIS Onderwijspakket >>.