DRUGSVRIJE WERELD FLORIDA VOERT DE DRUGS BEWUSTZIJN ACTIVITEITEN OP

Vrijwilligers van de Foundation voor een Drugsvrije Wereld voerden in Florida hun drugsbewustzijn activiteiten op. Ze proberen met hun omgeving in contact te komen door in een enkel weekend meer dan 6500 De Feiten over Drugs boekjes uit te delen.Ze gaven ook drugseducatie-lezingen aan honderden studenten door heel Ybor City, Clearwater Beach, St. Petersburg en Sarasota, Florida. 

In juli 2009 vertoonden leden van de Foundation De Feiten over Drugs documentaire op de jaarlijkse conventie van de Florida Association for School Resource Officers.In deze documentaire wordt het werkelijke verhaal verteld van wat drugs zijn en wat ze met je lichaam en geest doen, verteld door mensen die het hebben meegemaakt en het kunnen navertellen.

De Foundation voor een Drugsvrije Wereld is een seculiere organisatie wiens vrijwilligers en bestuursleden van alle leeftijden zijn en leden van allerlei leeftijden, beroepen en overtuiging omvat.

De Foundation stelt haarFeiten over Drugs serie boekjes gratis beschikbaar aan non-profit organisaties."Als mensen de feiten hebben, kunnen ze niet voor de gek gehouden worden of belogen worden en zullen ze zelfbewuste keuzes betreffende hun leven maken”, aldus Antonella Antonecchia, Social Reform Director voor de Church of Scientology van Tampa, die het materiaal in haar drugs-bewustzijnprogramma's in de omgeving gebruikt.“De Feiten over Drugs boekjes maken het voor iedereen gemakkelijk om de juiste keuze te maken inzake drugs."

De Foundation voor een Drugsvrije Wereld heeft in de omgeving van Tampa Bay meer dan 100.000 en wereldwijd 26 miljoen boekjes verspreid.

Om meer aan de weet te komen, bestel een GRATIS De Feiten over Drugs Actiepakket