Gratis De Feiten over Drugs E-cursussen

Deze reeks interactieve Feiten Over Drugs cursussen zijn zo ontworpen dat je in je eigen tempo over de feiten over drugs kunt leren. Kom erachter wat drugs zijn, waar ze van zijn gemaakt, hun korte en lange termijn gevolgen, en bekijk echte verhalen van echte mensen over elk van de meest populaire drugs. Kies om te beginnen een van de cursussen uit de lijst hieronder.

De Feiten over Drugs

In deze interactieve cursus leer je over de reden waarom mensen in de eerste plaats drugs gebruiken. Je zult ook achter de meest fundamentele feiten komen van de meest gebruikte drugs. En je zult het van hen horen die hun verslaving overleeft hebben zodat ze je hun eigen verhaal kunnen vertellen. Leer er zelf over. Krijg de feiten over drugs.

Beginner
‏54 min
‏5 Lessen

De Feiten over Voorgeschreven Medicijnen

Door deze interactieve cursus leer je de feiten over misbruik van voorgeschreven medicijnen. Ex-verslaafden zullen je erover vertellen. Zij kennen de gevolgen en vertellen je hun echte ervaring uit de eerste hand met de gevaren van medicijnen op recept.

Beginner
‏58 min
‏5 Lessen

De Feiten over Ritalin

In deze interactieve cursus leer je de feiten over misbruik van Ritalin. Je leert hoe je met Ritalin begint en de gevolgen van het misbruiken van voorgeschreven medicijnen. Mensen die Ritalin gebruikt hebben vertellen de ongecensureerde feiten over wat hun overkomen is.

Beginner
‏49 min
‏5 Lessen

De Feiten over Pijnstillers

In deze interactieve cursus leer je de feiten over pijnstillers. Je krijgt de harde feiten van ex-verslaafden die uit de eerste hand weten hoe gemakkelijk het is om verslaafd te raken.

Beginner
‏38 min
‏5 Lessen

De Feiten over Heroïne

In deze interactieve cursus leer je de feiten over heroïne. Ex-verslaafden zullen je hun verhaal vertellen over hoe ze eraan verslaafd raakten en hoe hun heroïneverslaving hun fulltime obsessie werd.

Beginner
‏48 min
‏5 Lessen

De Feiten over Marihuana

In deze interactieve cursus leer je de feiten over marihuana, de mythen en de reden waarom veel ex-verslaafden geloven marihuana vaak leidt naar nog schadelijker middelen.

Beginner
‏53 min
‏5 Lessen

De Feiten over Synthetische Drugs

In deze interactieve cursus leer je de feiten over synthetische drugs en waarom – ongeacht wat mensen tegen je zeggen – ze niet natuurlijk, veilig of legaal zijn. Je hoort het rechtstreeks van voormalige gebruikers, die zelf de ernstige bijwerkingen van synthetische drugs hebben ervaren.

Beginner
‏47 min
‏5 Lessen

De Feiten over Alcohol

In deze interactieve cursus leer je de feiten over alcohol. Hoor het onverbloemde verhaal over alcohol in zijn vele vormen van diegenen die hun verslaving overwonnen.

Beginner
‏41 min
‏5 Lessen

De Feiten over Inhaleringsmiddelen

In deze interactieve cursus leer je de feiten over inhaleermiddelen. Je zult erachter komen dat het inhaleren van alledaagse chemicaliën gevaarlijke en dodelijke gevolgen kan hebben. En dat zul je van die mensen horen die een inhaleermiddelverslaving hebben overleefd.

Beginner
‏46 min
‏5 Lessen

De Feiten over XTC

In deze interactieve cursus leer je de feiten over misbruik van XTC. Je zult de echte feiten krijgen over dit designerdrug van mensen die verslaafd zijn geweest.

Beginner
‏44 min
‏5 Lessen

De Feiten over LSD

In deze interactieve cursus leer je de feiten over LSD. Echte mensen die LSD gebruikt hebben vertellen alles – van de geschiedenis, de benamingen en de onvoorspelbare effecten en risico’s.

Beginner
‏45 min
‏5 Lessen

De Feiten over Cocaïne

In deze interactieve cursus leer je de feiten over cocaïne. Wat het is, waar het van gemaakt is en waarom het zo enorm verslavend is. Voormalige cocaïneverslaafden geven de feiten over de problemen die ze tegenkwamen vanwege het gebruik van coke.

Beginner
‏49 min
‏5 Lessen

De Feiten over Crack

In deze interactieve cursus leer je de feiten over crack-cocaïne. Je hoort het rechtstreeks van voormalige crack gebruikers, die praten over hoe ze verslaafd raakten en wat het met hun leven deed.

Beginner
‏45 min
‏5 Lessen

De Feiten over Crystal Meth

In deze interactieve cursus leer je de feiten over crystal meth. Voormalige gebruikers zullen je vertellen van welke stoffen het gemaakt is en waar ze doorheen gingen om in hun behoefte aan meth te voorzien.

Beginner
‏48 min
‏5 Lessen