WIE ZIJN WIJ

De Stichting Geen Drugs Wel Leven is een non-profit liefdadigheidsonderneming die de jeugd een stem geeft en volwassenen feitelijke informatie verstrekt over drugs zodat ze weldoordacht kunnen besluiten om drugsvrij te blijven.

Niemand – vooral een tiener niet – houdt ervan de les te worden gelezen over wat hij of zij wel of niet moet doen. Wij verstrekken dus de feiten die jongeren in staat stellen om tot de keuze te komen om überhaupt geen drugs te nemen. Daarnaast bestaat onze Feiten over Drugs campagne uit activiteiten waaraan ze kunnen deelnemen om zo een drugsvrije manier van leven populair te maken. Deze activiteiten zijn eenvoudig maar doeltreffend en mensen van alle leeftijden kunnen er aan deelnemen.

Door een wereldwijd netwerk van vrijwilligers zijn meer dan 56 miljoen educatieve folders verspreid, zijn er in zo’n 120 landen tienduizenden drugsbesef evenementen gehouden en zijn op 275 tv-stations non-profit commercials van Feiten over Drugs uitgezonden. Deze materialen en activiteiten hebben het overal ter wereld voor mensen mogelijk gemaakt om de vernietigende effecten van drugs te weten te komen en voor zichzelf te besluiten ze niet te gebruiken.

De Stichting voorziet in de nodige informatie om in je omgeving een “De feiten over drugs” drugsinformatie- en preventieprogramma te beginnen.

Kom meer over ons GRATIS Informatiepakket en Opvoederpakket
aan de weet