Een drugsvrij-flashmob om kinderen tegen drugs te beschermen
DFW Oekraïne werkt samen met plaatselijke ngo’s, de politie en de overheid om een drugsvrij-festival en flashmob te organiseren.
lees meer >>
Criminaliteit aanpakken met drugsvoorlichting
Tijdens de jaarlijkse National Night Out-evenementen van de politie sluiten Drugsvrije Wereld-afdelingen in de VS zich bij hen en hun strijd tegen criminaliteit aan.
lees meer >>
Jeugd voorlichten en motiveren om drugsvrij te leven
Darren Tessitore verloor nog voor hij vijftien was zeven vrienden aan drugs. Om te zorgen dat jongeren in Amerika niet in dezelfde val lopen, ging hij met rijinstructeurs samenwerken om kinderen te bereiken voordat drugs dat doen.
lees meer >>
Sardinië bereiken met een drugsvrij-boodschap via sport
Om te helpen het drugsgebruik op het eiland een halt toe te roepen, houdt Drugsvrije Wereld Sardinië een jaarlijks drugsvrij-voetbaltoernooi. Dit is het zesde jaar in Cagliari.
lees meer >>
Drugsvrije Wereld-actie ondersteunt Atlanta tijdens Super Bowl 53
Terwijl Atlanta, Georgia, worstelt met een methamfetamine- en opiatenepidemie, geeft Drugsvrije Wereld (Drug-Free World, DFW) een ruggensteun door een half miljoen bezoekers van Super Bowl 53 te bereiken.
lees meer >>
Molly – Een onschuldig klinkende drug – heeft rampzalige en dodelijke bijwerkingen
Molly, een variëteit van de drug MDMA, die ook soms xtc wordt genoemd, helpt je zodat je de hele nacht kunt feesten, maar hij kan ook gewoon je dood tot gevolg hebben.
lees meer >>
Zuid-Afrika’s politie pakt misdaad bij de wortel aan
Opleiding geeft de Zuid-Afrikaanse Politie Dienst een manier om drugs en misdaad in het land te verminderen door jongeren te bereiken voordat drugs dat doen.
lees meer >>
De zomer veilig maken voor kinderen in Portland
DFW ondersteunt de pogingen van het North Precinct-politiebureau om het Holladay Park veilig te maken.
lees meer >>
El Salvador op weg naar een drugsvrij land
Na 34 jaar in het leger van El Salvador, zocht kolonel Hugo Angulo naar een nieuwe strategie in de strijd tegen drugs. Hij keert nu het tij met Drugsvrije Wereld.
lees meer >>
Drugsvrije Bogotá Dag lanceert tweede jaar om één miljoen Colombiaanse burgers te bereiken
Drugsvrije Wereld Colombia gaat in 2019 door met haar campagne om de Feiten over Drugs in heel het land te verspreiden, met het uiteindelijke doel een drugsvrij land.
lees meer >>
Ouder-Leraar Vereniging helpt zijn missie te bereiken
De Ouder-Leraar Vereniging werkt eraan om kinderen een betere toekomst te geven en Drugsvrije Wereld geeft ze een steuntje in de rug.
lees meer >>
De ware feiten over DMT
De effecten van ’s werelds krachtigste psychedelische drug – dimethyltryptamine – DMT.
lees meer >>
Maleisië laten zien wat het werkelijk betekent om Straight edge te zijn
Drugsvrije Wereld leider Khai Aziz en zijn punkband, Second Combat, onderwijzen jongeren dat drugsvrij de beste manier is om een echte rebel te zijn en een gelukkig leven te leiden.
lees meer >>
Zuid-Afrika verheft zijn stem om het geweld tegen vrouwen en kinderen te bestrijden
Het is aangetoond dat het grootste deel van het geweld tegen vrouwen en kinderen aangewakkerd wordt door drugs. Daarom sloot Drugsvrije Wereld zich aan bij de 100 Men March in Pretoria, Zuid-Afrika.
lees meer >>
Beroepssporters leiden de weg naar drugsvrij zijn
Elite sporters zijn mensen waar jongeren naar luisteren, en nu gebruiken ze die macht om hen aan te moedigen om een gelofte te doen om uit de buurt van drugs te blijven.
lees meer >>
Bikers laten zien dat zonder drugs zijn, cool is
Motorrijders komen in het noorden van Italië bij elkaar voor de eerste “Zeg Nee tegen Drugs”-motorrally.
lees meer >>
India’s 1,3 miljard onderwijzen om drugsvrij te leven
Drugsvrije Wereld India, opgericht in 2016, is uitgegroeid tot een netwerk van 31 groepen in 19 Indiase staten. Ze hebben allemaal het doel om de jeugd van India te onderwijzen om een drugsvrij leven te leiden.
lees meer >>
Een Juni om nooit te vergeten – Drugsvrije Wereld New York laat ons zien hoe het moet
De Drugsvrije Wereld afdeling in New York neemt de maand juni stormenderhand met evenementen in de stad, van de Puerto Rico Day Parade, tot de Verenigde Naties, tot een Heroes Awards Gala en meer.
lees meer >>
Zeg nee tegen drugs 10-daagse
DFW België haalt afdelingen uit 24 landen bij elkaar tijdens de Internationale Dag tegen het Misbruik van en Illegale Handel in Drugs.
lees meer >>
Canada Day Parade stuurt de feiten uit
Drugsvrije Wereld Canada sluit zich aan bij de Canada Day Parade om jongeren te vertellen over de feiten over drugs.
lees meer >>