Op conferenties over de hele wereld, ontmoeten leden van Drug-Free World andere drugspreventie specialisten en delen uit hulpmiddelen die zij direct kunnen gebruiken in hun eigen programma's.

DRUGSPREVENTIESPECIALISTEN

SPREEK ER MET HET KIND OVER, VOORDAT DE DEALER DAT DOET

Het feit dat je een specialist bent brengt met zich mee dat je je hebt toegewijd aan een bepaald terrein. Aangezien je een Drugspreventiespecialist bent, brengt dat nog iets met zich mee — dat het je er volledig achterstaat.

Niemand kan ontkennen dat effectieve voorlichting over drugs en drugspreventieprogramma's niet alleen levens redden maar ook bijdragen aan de vermindering van de sociale wanorde die in verband staat met drugsgebruik waardoor er dus een veiliger samenleving wordt gecreëerd.

Daar kunnen wij behulpzaam bij zijn.

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het werken met tieners, ouders en andere specialisten op het terrein van drugspreventie. Ons programma biedt informatie over wat er feitelijk gebeurt en ook verhalen uit het werkelijke leven die doordringen bij jonge mensen waardoor zij van mening kunnen veranderen over het gebruiken van drugs.

De kern van het Onderwijsprogramma van de Stichting bestaat uit de 1 uur en 42 minuten durende documentaireDe Feiten over Drugs: Echte Mensen — Echte Verhalen. Samen met onze bekroonde non-profit commercial en de serie boekjes van De Feiten over Drugs, dringt dit programma door tot kinderen waarna ze zelf besluiten om zich niet met drugs in te laten.

Hieronder ziet u wat andere Drugspreventiespecialisten over ons programma te zeggen hadden:

"Ten aanzien van preventie en bewustwording is het programma bijzonder effectief. Er wordt overleg in aangemoedigd tussen de jongeren en hun leeftijdsgenoten en tussen de jongeren en hun ouders; weer andere jongeren hebben hun vrienden overgehaald om mee te doen met het programma.
ST, Coördinator van de Child and Youth Services in Canada

"De hulpmiddelen die zijn aangeleverd door de Stichting voor een drugsvrije wereld heeft ons bureau geholpen het bewustzijn van de samenleving te verhogen over de gezondheidsrisico's en van de nadelige consequenties van drugsgebruik. De studenten en het faculteitsbestuur zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit, het professionalisme en de inhoud van de video's en het programma. De informatie is bijzonder goed ontvangen door de jongeren die daaraan hebben deelgenomen, met name omdat ze goed kunnen omgaan met de huidige problematiek in de video's en de non-profit commercials."
JF, Toezichthouder bij het Preventieprogramma van New Jersey

Zorg dat je dezelfde resultaten krijgt met je eigen drugsvoorlichting presentaties!

Bestel GRATIS het Informatiepakket: De Feiten over Drugs en het Voorlichtingspakket De Feiten over Drugs>>