RED LEVENS MET
EFFECTIEVE DRUGSVOORLICHTING

Omdat alcohol- en drugsgebruik niet alleen stijgen, maar ieder jaar steeds jongere en jongere levens treffen, is de missie van de Foundation for a Drug-Free World om jonge levens tegen de verwoestende effecten van drugs te beschermen, een wereldwijde inspanning die dag en nacht doorgaat.

De Foundation for a Drug-Free World is een non-profit organisatie die uitsluitend is opgericht en werkzaam is voor liefdadige doeleinden. Deze wordt bekostigd door subsidies en publieke bijdragen van individuen en organisaties die de toewijding delen om mensen te helpen een leven te leiden dat vrij is van drugsgebruik.

Door uw gulle bijdragen aan de Foundation, kunnen wij voorlichtingsmaterialen en ons effectieve programma voor drugspreventie gratis ter beschikking stellen aan scholen, jongerenorganisaties en andere groepen en mensen die de jeugd helpen.

Waar uw donaties voor het lidmaatschap aan bijdragen:

  • Uitgebreide mediacampagnes, waaronder uitzending van onze “Ze zeiden, Ze logen” spotjes, alsmede constante aanwezigheid van gedrukte advertenties en internetadvertenties in de media en spotjes die docenten en anderen bereiken die uw bezorgdheid over de effecten van drugs op het individu en hele gemeenschappen delen.
  • Voortdurende publiekelijk de nieuwste informatie en actuele inhoud over drugspreventie – in een verscheidenheid aan media – dat trends in drugs- en alcoholmisbruik bijhoudt en, het allerbelangrijkste, inzichten en oplossingen verschaft om deze om te keren.
  • Het gratis verschaffen van lesmaterialen van De Feiten over Drugs aan onderwijzers die jongeren voorlichten over de feiten over drugs.

Word lid:

Standaard Lidmaatschap $40

Een lidmaatschap van $40 helpt ons om door te blijven gaan om de wereld drugsvrij te maken.

Jaarlijks Bijdragend Lidmaatschap $300

Leden ontvangen een lidmaatschapskaart, een brief en een op maat gemaakt certificaat om in te lijsten, publicaties en periodieke nieuwsbrieven per e-mail over onze activiteiten.

Jaarlijks Bedrijfslidmaatschap $500

Leden ontvangen een lidmaatschapskaart, een brief en een certificaat om in te lijsten, dat laat zien hoe toegewijd jouw organisatie is ten aanzien van drugsvoorlichting. Zakelijke leden worden regelmatig per e-mail op de hoogte gesteld over groepsactiviteiten en speciale berichten.

Bedrijfssponsor

Om te helpen om de Feiten over Drugs aan ieder individu, iedere school en iedere gemeenschap te geven, heeft de Foundation for a Drug-Free World een uitgebreide agenda met evenementen en activiteiten voor het verhogen van het publieke bewustzijn. Hieronder vallen:

  • Evenementen die het bewustzijn van het algemene publiek ten aanzien van drugs- en alcoholgebruik verhogen
  • Campagnes en projecten die de missie en boodschap van De Feiten Over Drugs naar strategische zones brengen
  • Promotie van video’s en spotjes van De Feiten over Drugs op tv, en meer

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om drugsvoorlichting te steunen als deel van hun acties voor de gemeenschap kunnen zich aanmelden om dergelijke acties te sponsoren. Om je aan te melden als bedrijfssponsor, kun je contact opnemen met:
Hoofd bedrijfsrelaties
info@drugfreeworld.org

Geloftes

Iedereen die regelmatig wil blijven bijdragen aan de Foundation for a Drug-Free World kan een maandelijkse gelofte doen.

Donaties

Doe een donatie, welk bedrag dan ook

Voor meer informatie over hoe je kunt helpen, kun je hier contact opnemen.

Wat je ook doneert – en geloof ons, ieder bedrag wordt gewaardeerd en zal goed worden besteed – het helpt ons mensen van alle leeftijden te wapenen met de feiten die ze nodig hebben om gezonde, drugsvrije levens te leiden.