Anti-Drugs Non-profit commercials

NON-PROFIT COMMERCIALS

Als belangrijkste punt van het huidige antidrugs programma van de Stichting voor een drugsvrije wereld, zijn er zestien non-profit commercials geproduceerd. Deze bekroonde video’s zijn gebaseerd op reële situaties en ontzenuwen veel voorkomende verzinsels over drugs.

Deze Non-profit Commercials zijn een sterke binnenkomer voor de presentaties bij onderwijs over drugs, en vormen ook een perfecte inleiding voor de serie boekjes van de Stichting met echt en fascinerend onderricht over drugs. Het is gebleken dat met een combinatie van deze twee manieren, leerlingen geïnteresseerd raken om iets te leren over de feiten over drugs. En wat nog belangrijker is, is dat ze daardoor de informatie krijgen die ze nodig hebben om een beslissing te kunnen maken om drugsvrij te blijven.

De serie kan ook op DVD worden besteld om af te spelen op scholen, bij antidrugs informatieloketten of grote antidrugs bijeenkomsten en evenementen. DVD’s kunnen ook gebruikt worden als onderdeel van een antidrugs campagne die de hele stad bestrijkt en waarbij Non-profit Commercials worden uitgedeeld aan lokale netwerken en kabelomroepen, bioscopen, winkelcentra, sportarena’s, treinstations en luchthavens.

Bestel VANDAAG NOG je GRATIS DVD en informatiepakket.