Drugs-Free World signeersessies met geloftes om drugsvrij te blijven, geven een duidelijk signaal af door het grote aantal geloftes, zoals deze in de Mexicaanse staat Chihuahua, waar door 900 studenten van de technische hogeschool een gelofte ondertekend werd.

HET ONDERTEKENEN VAN DE DRUGSVRIJE GELOFTE

Omdat een kind op iedere leeftijd voor het eerst met drugs te maken kan krijgen, is het zaak om eens met hem te gaan praten voordat de dealer dat doet.

En daar gaat het allemaal om bij de activiteiten van de Stichting, om drugsgebruik te voorkomen. Kinderen beloven plechtig om een drugsvrij leven te leiden en hun vriendjes en klasgenootjes aan te moedigen om hetzelfde te doen, waarbij ze dan een basis leggen voor een leven dat vrij van drugs is en voor een veiliger samenleving.

De Drug-Free World Campagne vertegenwoordigt een grote stap in de richting van het voorlichten van een hele generatie, die zo vrij zal blijven van de verwoestingen van drugs. Door middel van evenementen en signeer sessies met geloftes om drugsvrij te blijven, is leven zonder drugs aan miljoenen jongeren over de hele wereld gepromoot.
Ze kunnen tekenen op de grote vellen papier op de speelplaats op school of in de buurtcentra waar ze wonen.

Wanneer ze daar eenmaal toe zijn aangesteld, nemen kinderen die boodschap, om vrij van drugs te blijven, overal mee naar toe. Wanneer iemand de Drugsvrije Gelofte ondertekent, heeft hij de eerste stap genomen om een drugsvrije wereld tot stand te brengen. Geloftes met honderdduizenden handtekeningen creëren een enorme impact wanneer die in het openbaar worden getoond of aan een ambtenaar worden overhandigd. Over de hele wereld hebben miljoenen mensen van alle leeftijden en van alle rangen en standen de Drugsvrije Gelofte ondertekend – waarbij ze beloven om een drugsvrij leven te leiden en een drugsvrije levensstijl te promoten.

In vele landen en vele talen is de Gelofte om drugsvrij te blijven de belangrijkste activiteit van de Campagne voor De Feiten over Drugs.

Om de Gelofte van kinderen te ondertekenen —klik je hier>>

Om de gelofte van volwassenen te ondertekenen—Klikt u hier>>