HET ONDERWIJSPAKKET: DE FEITEN OVER DRUGS

Stap 1 / 4

Back

Stap 2 / 4

Jouw informatie:

Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande
Back

Stap 3 / 4

Jouw contactgegevens:

Back

Stap 4 / 4

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

“The curriculum is the most inclusive I’ve ever used. Thank you for offering this outstanding material for free.”

“It really meant something to hear from people that have actually done these drugs.”

“I used all the material and I have shared it with other teachers. The information you provide is excellent, as it is easy for students to understand the damage that drugs do. The information always impacts students because it contains stories that impact.”

Het De Feiten over Drugs Onderwijspakket wordt aangeboden als hulpmiddel voor onderwijzers (van 11-jarigen en ouder) die lesgeven in een klaslokaal, groepen instrueren of werkzaam zijn in de gemeenschap.

Als u geen onderwijzer bent, klik dan hier om ons gratis De Feiten over Drugs Infromatiepakket te bestellen.

Als u niet formeel lesgeeft, maar persoonlijk onderwijs geeft of iets dergelijks, klik dan hier om bulkhoeveelheden aan te vragen van de serie De Feiten over Drugs boekjes.

Houd buiten Noord-Amerika a.u.b. rekening met een verzendtijd van drie tot vier weken.