Conclusie

CONCLUSIE

Wat de reden ook was om drugs te gaan gebruiken, het eindresultaat is altijd hetzelfde: een volslagen ramp. Op dat punt kunnen wij hulp bieden.

De Stichting voor een drugsvrije wereld is de grootste campagne die voorlichting geeft over drugspreventie en die niet door de overheid wordt betaald.

Overzicht van de resultaten:

  • De boodschap van "De Feiten over Drugs" heeft meer dan 700 miljoen mensen bereikt, waarvan 491 miljoen alleen al in de laatste 12 maanden, via drukwerk, TV, radio, billboards en het op straat uitdelen van de boekjesDe Feiten over Drugs
  • De internationale campagne "De feiten over drugs” is actief in 79 landen, van Argentinië tot Zimbabwe, met 166 drugspreventiegroeperingen in 130 steden over de hele wereld.
  • De Stichting voor een drugsvrije wereld werkt op internationaal niveau samen met 78 instellingen van de overheid, wetshandhaving en onderwijs.
  • Door middel van acties en het tekenen van geloften heeft het programma meer dan 3.3 miljoen kinderen over de hele wereld aangespoord om een drugsvrij leven te leiden.

Kom erachter wat jij kunt doen om te voorkomen dat jij, of iemand anders waar je van houdt, drugs gaat gebruiken .

Kom de Feiten over Drugs te weten.

Kom te weten hoe jij een GRATIS Informatiepakket ofOnderwijzersgids kunt krijgen.