LSD

WAT DEALERS JE ZULLEN VERTELLEN

Bij een enquête onder jongeren waarbij gevraagd werd waarom ze ooit met drugs begonnen waren, antwoordde 55% dat ze het deden onder druk van hun vrienden. Ze wilden cool en populair zijn. Dealers weten dit.

Ze zullen zich als vriend gedragen en aangeven je te zullen “helpen” met “iets om je beter te doen voelen”. Met drugs “hoor je erbij” of “ben je cool”.

Drugdealers, met winst als enige motivatie, zullen alles zeggen om ervoor te zorgen dat jij de drugs koopt. Ze zullen je vertellen dat het nemen van LSD “je geest verruimt”.

Het kan ze niet schelen als je leven aan de drugs kapot gaat, zolang zij er maar aan verdienen. Ze zijn alleen geïnteresseerd in geld. Voormalige dealers hebben toegegeven dat ze hun klanten zagen als “marionetten”.

Verkrijg de feiten over drugs. Neem je eigen beslissingen.

“In mijn eigen tripwereldje begon ik paranoïde te worden, kreeg ik het gevoel dat mijn vrienden iets tegen mij aan het beramen waren, misschien zelfs om me te vermoorden. Ik dacht bij mezelf, ‘Ik moet hier weg’.

Ik rende de slaapkamer van mijn vriend binnen, opende het raam zo wijd mogelijk en sprong eruit. Tot mijn geluk woonde mijn vriend op de begane grond. Ik rende via een beboste omgeving naar een brug. Ik voelde dat mijn hart sneller en sneller begon te kloppen. Ik hoorde stemmen die tegen me zeiden dat ik een hartaanval zou krijgen en ik zou sterven.

Dat was nog niet het einde. Jaren later was ik aan het hardlopen en plotseling, boem, zag ik flitsen van de keer dat ik aan het rennen was tijdens mijn trip. Ik begon een grote paniekaanval te krijgen en ik hoorde stemmen die zeiden dat ik een hartaanval zou krijgen en dood zou gaan.

Ik zou iedereen die er zelfs ook maar aan denkt om LSD te nemen, vertellen dat nog eens te heroverwegen.” – Brian