GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER LSD

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

LSD is een van de sterkst werkende chemische stoffen die stemmingsveranderingen teweegbrengen. Het wordt gemaakt uit lyserginezuur, dat voorkomt in ergotalkaloïde (moederkoren), een schimmel die op rogge en andere granen groeit. Het wordt in de vorm van kristallen in illegale laboratoria geproduceerd, voornamelijk in de Verenigde Staten. Voor distributie worden deze kristallen in vloeistof omgezet. Het is reukloos en kleurloos en heeft een enigszins bittere smaak.

LSD-gebruikers noemen een ervaring met LSD een “trip” die normaal gesproken ongeveer twaalf uur duurt. Het gaat vaak verkeerd en dat wordt dan een “bad trip” genoemd.

Populaire namen voor LSD zijn onder meer: acid, battery acid, boomers, porties, dots, golden dragon, hippie, loony toons, Lucy in the Sky with Diamonds, microdot, Postzegeltje, Superman en zen.

Kom te weten hoe het komt dat LSD iemand tot een langdurige psychose kan brengen Krijgt de feiten. 

Vraag naar jouw GRATIS exemplaar van het boekje, De Feiten over LSD