GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER INHALEERMIDDELEN

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Met Inhaleringsmiddelen worden de dampen bedoeld van giftige stoffen die geïnhaleerd worden om snel "high" te worden. Van de meer dan 1000 huishoudartikelen en andere bekende producten die gebruikt kunnen worden als inhaleringsmiddelen, zijn de meest gebruikte: schoensmeer, lijm, tolueen, benzine, lachgas, spuitbusverf, correctievloeistof, schoonmaakvloeistof, amyl nitriet of “poppers”, deodorant of “rush” en lakverdunner

De meeste van deze producten creëren effecten die gelijk staan aan verdovende middelen, die de lichaamsfuncties vertragen. Nadat men aanvankelijk "high" wordt en zijn remmingen verliest, volgt er versuftheid, lichte hoofdpijn en onrust.

Populaire namen hiervoor zijn: air blast, satan’s secret, ames, hippie crack, puff, snappers, moon gas, bullet, toilet water, kwik en hiagra.

Kom te weten waarom inhaleringsmiddelen direct hersenbeschadiging en verslaving kunnen veroorzaken en wat gebruikers te zeggen hebben over hun ervaringen. Krijgt de feiten. 

Vraag om jouw GRATIS exemplaar van het boekje De Feiten over Inhaleermiddelen