GRATIS HET BOEKJE: DE FEITEN OVER DRUGS

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

Sinds het midden van de vorige eeuw maken drugs deel uit van onze cultuur. Ze werden populair in de zestiger jaren door muziek en massamedia, en drongen sindsdien in alle gelederen van de samenleving door. Je kent waarschijnlijk zelf wel iemand die direct of indirect met drugs te maken heeft gehad.

Mensen nemen drugs, omdat ze iets willen veranderen in hun leven. Ze denken dat drugs een oplossing zijn. Maar uiteindelijk worden de drugs het probleem zelf. Wat moet JIJ over drugs weten?

Kom te weten hoe drugs werken en hoe ze het lichaam en het verstand beïnvloeden, waarom mensen ze gebruiken, en wat de gevolgen zijn van de meest gebruikte drugs.

Vraag naar jouw exemplaren van het boekje De Feiten over drugs door hieronder het gewenste aantal en de taal in te vullen.