GRATIS SET VAN DE FEITEN OVER DRUGS BOEKJES

Stap 1 / 3

Stap 2 / 3

Jouw informatie:

  • Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 3

Jouw contactgegevens:

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

De Feiten over Drugs is een serie van geïllustreerde uitgaven die gemakkelijk te begrijpen zijn en die echte verhalen bevatten van voormalige gebruikers. De boekjes zijn beschikbaar in 22 talen.

Het eerste boekje van de serie, geheten De Feiten over Drugs, geeft een feitelijk en beknopt overzicht van wat drugs zijn en wat ze doen. Het is uitermate geschikt om uit te delen in de gemeenschap. Ieder boekje over de meest gebruikte drugs bevat gedetailleerde informatie, waaronder de namen die ‘op straat’ worden gebruikt en de effecten op korte en lange termijn. 

Elk van de dertien boekjes kan ook individueel besteld worden in elke gewenste hoeveelheid, zodat je anderen de informatie kunt geven die ze nodig hebben om zelf te beslissen om drugsvrij te blijven.

Bestel vandaag nog je GRATIS boekjes.