HET ONDERWIJSPAKKET IS GRATIS.
BESTEL DIE VAN JOU VANDAAG NOG.
1
2
3
4
Terug
1
2
3
4

Jouw informatie:

Selecteer aanhef s.v.p. uit het bovenstaande
Terug
1
2
3
4

Jouw contactgegevens:

Terug
1
2
3
4
Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@drugfreeworld.org. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.

DRUGS KOSTEN VEEL GELD.
DE FEITEN OVER DRUGS
KOSTEN NIETS.

De Feiten over Drugs, een uitvoerig multimedia programma, is gebaseerd op één eeuwige waarheid: hoe meer kinderen en jongeren over drugs weten, hoe minder waarschijnlijk het is dat ze die gaan uitproberen. En al die kennis kost jou of je school niets. Je onderwijspakket bevat:

  • een docentenhandleiding met lesplannen, essays en huiswerkopdrachten voor een volledig semester om leerlingen erbij te betrekken;
  • de bekroonde documentaire De Feiten over Drugs: Echte Mensen, Echte Verhalen met daarin voormalige gebruikers die de nachtmerrie van verslaving hebben overleefd
  • 24 sets van de hele serie De Feiten over Drugs-boekjes
  • 12 Ze zeiden/Ze logen-posters

Het volledige gedrukte leerplan is beschikbaar voor docenten of, als je dat liever hebt, kun je de gebruiksvriendelijke app met de docentenhandleiding downloaden. Helemaal gratis.

Het Feiten over Drugs Onderwijspakket wordt aangeboden als hulpmiddel voor leerkrachten (van 11-jarigen en ouder) die klassikaal of in groepsverband lesgeven.

Als je geen lessen geeft in een klas of in groepsverband, klik dan hier om meer te weten te komen over het online leerplan van De Feiten over Drugs, of ga naar onze te downloaden materialen.

Als je onderwijspakketten nodig hebt voor meer dan één leerkracht die het op zich heeft genomen om het programma te implementeren en te documenteren, e-mail dan naar orders@drugfreeworld.org of bel 1 (888) 668-6378 of +1 818 952 5260 om zo’n grote bestelling te plaatsen.

“Het leerplan is het meest omvattende dat ik ooit heb gebruikt. Bedankt voor het gratis aanbieden van dit uitstekende materiaal.”

“Het was heel waardevol om het van mensen te horen die deze drugs echt hebben gebruikt.”

“Ik heb al het materiaal gebruikt en het met andere leerkrachten gedeeld. De informatie die jullie verschaffen is uitstekend, omdat leerlingen de schade die drugs veroorzaken, gemakkelijk kunnen begrijpen. De informatie maakt een grote indruk op leerlingen omdat het verhalen bevat die een grote indruk maken.”